Velux

Voor het plaatsen van dakramen werken wij steeds met de materialen van Velux. Hun kwaliteit en jarenlange ervaring hebben werd verwerkt in een nieuw trendvol design, met een verfijnde en mooiere afwerking, een hogere technologische isolatie en een vereenvoudigde plaatsing. 
 

 

Beglazing
Alle VELUX dakvensters worden standaard met een dubbele isolerende beglazing geleverd. Dit biedt een helder, onvervormd uitzicht en een efficiënte geluidsisolatie. Wanneer het glas moet beantwoorden aan andere normen, kunt U kiezen uit een ruim VELUX assortiment : zonweerkaatsend, geluidsdempend, anti-vandalisme, mat, gelaagd.
 

Afwerkingsopties
Alle houten VELUX dakvensters worden geleverd met een TOPfinish® afwerking, een behandeling met kleurloze vernis op basis van water voor een perfecte afwerking en bescherming van de binnenzijden van het venster. De PAINTfinish® afwerking bezorgt U een gesatineerd wit geverfd venster. VELUX GGU en GPU vensters worden geleverd met een EVERfinish® afwerking, dit is een witte polyurethaanbekleding met uitstekende vochtbestendige kwaliteiten. De kern is vervaardigd van gelamineerd hout om de stabiliteit te verbeteren.
 

meer info op:
www.velux.be

Bekledingsopties
Voor de buitenprofielen hebt U de keuze uit : aluminium (standaard), koper, titanium zink, geprepatineerd zink of alle RAL kleuren.