Hellende daken - Pannen

Kleipannen Pottelberg

Dankzij de geselecteerde grondstoffen, optimale mengelingsamenstellingen, de toepassing van de modernste productietechnieken en de meer dan honderdjarige know-how slaagt Koramic erin heel bijzondere poriŽnstructuren in haar dakpannen te ontwikkelen waardoor ze een meer dan optimale vorstbestandheid verkrijgen.
 

Hellende daken - Pannen - Pottelberg (Koramic) Hellende daken - Pannen - Pottelberg (Koramic) Hellende daken - Pannen - Pottelberg (Koramic)


Zo blijven - mede door toedoen van de vorstbestandheid van onze gebakken aarde - de kwaliteiten en de weerstand na vele jaren onveranderd.

Een belangrijke eigenschap van kleidakpannen is dat ze, als gevolg van hun scheikundige stabiliteit, aan al deze aggressieve invloeden weerstand bieden. Daardoor blijft hun kleurvastheid gegarandeerd. Onder de natuurlijke patina is de oorspronkelijke kleur nog altijd nieuw.

Voor meer info : www.koramic.be

  
Betonpannen Sneldek

De Sneldek Royal dakpannen van Eternit zijn dakpannen van groot formaat. De golvende vorm en de stroomlijn zijn het resultaat van jarenlang onderzoek en testen in een windtunnel. Deze economische dakpannen van Eternit, die geproduceerd zijn met uitsluitend natuurlijke grondstoffen, vormen een elegante afwerking van alle rustieke en moderne bouwwerken. De technische kwaliteiten en het uitgebreid kleurenpallet beantwoorden aan alle vereisten van nieuwbouw en renovatie.
 

Hellende daken - Pannen - Sneldek (Eternit) Hellende daken - Pannen - Sneldek (Eternit) Hellende daken - Pannen - Sneldek (Eternit)
 
Sneldek Royal pannen zijn verkrijgbaar in vier effen kleuren: zwart, bruin, rood en granietgrijs en twee genuanceerde kleuren: herfst en rustiek.

Voor meer info : www.eternit.be